Compliance

 ComeGetIT Podcast June 2022

I had a great time talking with the guys behind the ComeGetIT podcast! This is in Dutch, so hereby the details and description of the podcast:

In onze vorige aflevering hadden Sander en Martijn een specialist achter de microfoon over data-wetenschap en deze keer hebben ze een specialist uitgenodigd, in dit geval Jasper Oosterveld, over het inzetten van data-classificatie binnen een organisatie. Jasper is eerder bij ons te gast geweest en heeft ons in aflevering 20 meegenomen in het goed toepassen van Governance in Microsoft Teams.

Hoe staan we er na 2 jaar voor op het gebied van Governance en daarnaast het veilig werken met Teams en SharePoint? Hoe bescherm je als organisatie de data binnen het Microsoft portfolio? Data-classificatie speelt hier een belangrijke rol in en Jasper praat hier ons over bij, bijvoorbeeld over wat Microsoft Purview voor jouw organisatie kan betekenen.

Jasper is een Microsoft MVP en Modern Workplace Consultant bij InSpark | Innovate to Accelerate. Dagelijks werkt hij samen met klanten om de Modern Workplace te implementeren met Microsoft 365. Hij richt zich op samenwerking, communicatie, beveiliging, adoptie en Governance. Hij deelt graag zijn expertise en liefde voor Microsoft-producten met iedereen die wil luisteren.

Aflevering 43 – Jasper Oosterveld – Veilig samenwerken met Teams en SharePoint – Come Get IT ( CGIT )

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.