I am speaking at DIWUG February 2019

I am speaking at DIWUG (Dutch User Group) about the following topic:

OneDrive, Teams & SharePoint: De tools voor samenwerken in groepsverband

Samenwerken is een cruciaal onderdeel van onze dagelijkse werkroutine. We werken samen met een grote verscheidenheid aan mensen. VariĆ«rend van collega’s tot klanten tot studenten. We hebben moderne tools nodig om samen te werken en de klus te klaren. Microsoft 365 biedt deze tools met OneDrive, Teams en SharePoint . Tijdens deze sessie gaat Jasper Oosterveld, Microsoft MVP & Modern Workplace Consultant, de voordelen en uitdagingen van het combineren van deze drie tools bespreken.

Click here for more information.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.