I am speaking at DIWUG December 2015

I am speaking at our Dutch User Group about Office 365 Groups:

Office 365 Groups – Overview & Roadmap
Het einde van 2015 is alweer in zicht! Er is dit jaar veel gebeurt binnen Office 365 met vele nieuwe features en updates. Microsoft heeft vol ingezet op de lancering en ontwikkeling van Office 365 Groups. Deze nieuwe service is constant onder ontwikkeling en ontvangt regelmatig nieuwe updates. Tijdens deze sessie bespreekt Jasper Oosterveld, Cloud Consultant & Office 365 MVP, de huidige mogelijkheden van Office 365 Groups. De mogelijkheden maar zeker ook de onmogelijkheden worden doorgenomen.  De sessie wordt afgesloten met een overview van de roadmap voor 2016. Na afloop van de sessie heb je een duidelijk beeld of Groups, op dit moment, geschikt zijn voor jezelf of jouw klanten.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.