Presenting at DIWUG

The 26th of February I am proud to be presenting at DIWUG, the Dutch SharePoint User Group. This is always a real pleasure! This is my session (in Dutch):

“Social heeft de afgelopen jaren een gigantische impact gehad op onze digitale wereld en het bedrijfsleven. Wij zijn allemaal bekend met Facebook, LinkedIn en Twitter. Vele bedrijven maken intern en extern gebruik van deze Social media voor het delen van kennis of het communiceren met mogelijke klanten. SharePoint, een platform bij uitstek voor kennisdelen en communiceren, maakt sinds SharePoint 2010 gebruik van Social features. Deze trend is doorgezet met SharePoint 2013 maar de overname van Yammer heeft een enorme impact gehad op het gebruik van Social in SharePoint. Wat staat de Social toekomst van SharePoint te wachten? Tijdens deze sessie kijken wij gezamenlijk naar het verleden, heden en toekomst van Social en SharePoint.”

Do you want to join me and many others? Click here.

 

1 thought on “Presenting at DIWUG”

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.